搜索

想問問各位投手,大家有無瞞住老婆偷釣經驗呀~

曉之幽靈 發表於 17/7/2008 14:04:53 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
岩岩生左個仔,老婆大人唔備去釣魚~
日日俾釣魚虫咬....
日日上依度見到各師兄d釣獲............灰.....
各師兄可唔可以分響下自己俾老婆扭耳仔唔俾約魚經驗呀~
leoncody2639 發表於 17/7/2008 14:32:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 曉之幽靈 於 2008-7-17 14:04 發表
岩岩生左個仔,老婆大人唔備去釣魚~
日日俾釣魚虫咬....
日日上依度見到各師兄d釣獲............灰.....
各師兄可唔可以分響下自己俾老婆扭耳仔唔俾約魚經驗呀~ ...

師兄!恭喜晒!

師兄大個仔啦!忍下手啦 !老婆大人一個人照顧小孩不了呀 ,師兄用多些時間照顧她們 ,待兒子大些 ,可和兒子一起去釣魚啦 !
钓鱼无罪 發表於 17/7/2008 14:48:28 | 顯示全部樓層 IP:- 山東威海
Default.aspx
 樓主| 曉之幽靈 發表於 17/7/2008 15:04:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 leoncody2639 於 2008-7-17 14:32 發表

師兄!恭喜晒!

師兄大個仔啦!忍下手啦 !老婆大人一個人照顧小孩不了呀 ,師兄用多些時間照顧她們 ,待兒子大些 ,可和兒子一起去釣魚啦 ! ...

多謝十狂兄~
我成日都同我老婆大人等個o靚仔大d同佢釣魚~
佢都唔俾~
佢有個名句成日串我.....
(老婆餵仔仔,老公餵魚仔)
leoncody2639 發表於 17/7/2008 17:47:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 曉之幽靈 於 2008-7-17 15:04 發表

多謝十狂兄~
我成日都同我老婆大人等個o靚仔大d同佢釣魚~
佢都唔俾~
佢有個名句成日串我.....
(老婆餵仔仔,老公餵魚仔)

咁你要釣條大魚給她看,令她改觀,或拖多d沙鑽,和她說我用十元釣到約街市買四十元的沙鑽啦!
歐穎海 發表於 17/7/2008 18:03:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我絕對無問題............... ......因為單身
雅比 發表於 17/7/2008 18:50:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我都識有個朋友(男性)成日暪住老婆去偷釣, , 不過最近個朋友決定用另一個方法解決老婆唔比釣魚既問題, 就係 "杜" 老婆一齊釣, 佢老婆應承左今個星期六一齊去試玩, 雖然未知成唔成功 "杜" 到佢, 但總算係一個好開始.
 樓主| 曉之幽靈 發表於 17/7/2008 20:04:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 雅比 於 2008-7-17 18:50 發表
我都識有個朋友(男性)成日暪住老婆去偷釣, , 不過最近個朋友決定用另一個方法解決老婆唔比釣魚既問題, 就係 "杜" 老婆一齊釣, 佢老婆應承左今個星期六一齊去試玩, 雖然未知成唔成功 "杜" 到佢, 但總算係一個好 ...

我都"杜"過我老婆,不過佢去過一次,都唔去喇~
又話用虫釣恐怖....
又話日頭曨....
又話夜晚多蚊....
到最後佢唔去.....都唔俾我去.....
歐穎海 發表於 17/7/2008 21:48:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
比心機!!
手釣海魚美味,好多時能改變女人對釣魚睇法.
 樓主| 曉之幽靈 發表於 17/7/2008 22:00:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 歐穎海 於 2008-7-17 21:48 發表
比心機!!
手釣海魚美味,好多時能改變女人對釣魚睇法.

不過有時釣魚用既錢~可能同釣獲不相符.....

評分

參與人數 1金幣 +100 收起 理由
歐穎海 + 100 集中精神,勸奮向上!!

查看全部評分