搜索

[其他] My first time....

wai-fishing 發表於 2/11/2008 22:46:22 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
<
哈哈...今日天氣咁正吾洗多講又要去拖番鑊啦
中午同兩名友人又入水塘拖...一去到釣點就拿拿聲開杆,哈哈..真係平時上堂都冇咁衝勁呀
跟住拋第一槍收番黎睇住條曲腰追住我條魚,追到腳邊又睇住佢一咬..可惜HIT吾中,只見到銀影一反...就游走咗
之後玩咗一輪都冇咩生命反應就轉位走去第二個釣點,去到第二個釣點,見到一眾應該是這裡的師兄們正在玩台釣,很高興很熱鬧呢 還見到一位兄師兄用SPOON拖到好多菲菲呢 之後我又實行死拖爛拖戰術XD...最終搞得條大蝦虎 心諗:吾係呱~
搞多陣,友人提議轉位..之後又返番第一個釣點到拖,見到D玩台釣嘅伯伯已經起咗Dsize吾錯嘅鯪魚嚕 然後我哋三個人又係咁拖呀拖~拖呀拖...其間有一槍hit中咗...條魚中咗之後就即爆...立即滿弓 ....跟住就係咁出drag~好恐怖 停都停吾到...之後見佢好似停咗吾爆我立即較番緊個磅頂...因為佢出drag真係出得好恐怖....vv聲咁出 當我較緊完之後逗一逗枝杆...條魚又突然發力狂爆....最終絲都斷埋 第一次中D咁恐怖嘅魚,都吾知咩魚黎嘅..斷完絲雙腳都不停咁震 跟住我就諗:有冇搞錯呀~人哋今日先買咗個Grip...咁都吾比人開光 最後搵到堆藍刀,系咁拋~系咁hit..爽 仲算吾洗龜~有得過下手癮 最後六點多D走人
總結:雖然冇咗個兄弟...人地今日先買嫁咋 但原來比魚姦係咁鬼恐怖同埋...........咁鬼爽嫁喎
有d似荀殼bb般的大蝦虎
餓鬼刀
報告完畢~

評分

參與人數 2金幣 +183 收起 理由
copybook + 33 精品文章!!
gilsonli + 150 first time

查看全部評分

相關帖子

肥斌 發表於 2/11/2008 22:53:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
玩士搬果個應該係師弟我呀!
kennethnip 發表於 2/11/2008 22:54:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
都有d魚中下
leo123 發表於 2/11/2008 22:56:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原來o係度大叫''傻仔''個個係你.....
我入左黑都拖左20分鐘 lure,
中左2條曲腰.....全部甩曬~~
 樓主| wai-fishing 發表於 2/11/2008 23:02:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| wai-fishing 發表於 2/11/2008 23:03:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 kennethnip 於 2008-11-2 22:54 發表
都有d魚中下

系牙...止到下手癮咁
 樓主| wai-fishing 發表於 2/11/2008 23:08:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 leo123 於 2008-11-2 22:56 發表
原來o係度大叫''傻仔''個個係你.....
我入左黑都拖左20分鐘 lure,
中左2條曲腰.....全部甩曬~~

哈哈....系我D FD系到叫 ...真失禮
哦...哈哈,我都比人老姦咗一口,冇得還拖
今日你哋玩得好開心呀~好正
Yggdrasil13 發表於 2/11/2008 23:09:08 | 顯示全部樓層 IP:- 美國
恭喜師兄破處
邊個塘玩?
 樓主| wai-fishing 發表於 2/11/2008 23:14:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 Yggdrasil13 於 2008-11-2 23:09 發表
恭喜師兄破處
邊個塘玩?

哈哈...第一次比魚姦
船灣
來者不拒 發表於 4/11/2008 19:10:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
真西利......