搜索

[釣具] Shimano Larrisa NZ Power 1.2

andykit 發表於 11/12/2008 20:50:02 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
Shimano Larrisa NZ Power 1.2 好唔好用

相關帖子

fishingboy1119 發表於 11/12/2008 21:03:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好用我都用緊1.2。
 樓主| andykit 發表於 11/12/2008 21:08:02 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 沙發 fishingboy1119 的帖子

好唔好用.師兄
牛根 發表於 11/12/2008 22:05:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄,睇你點覺得姐!
有d人就認為shimano d杆幼易炸(如鱗海),
其實都係睇識你點用架姐,
又有d人認為daiwa/gama d杆好用,
小弟未用過依枝,不過依枝都算係一枝好杆!
pigpig6126 發表於 11/12/2008 22:22:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
atvb 發表於 11/12/2008 23:10:50 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
平靚正勁
牛根 發表於 12/12/2008 07:30:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 pigpig6126 於 2008-12-11 22:22 發表

師兄枝竿好唔好用好個人 不過呢個價錢有唔炸竿頭斱好ok

係不易炸唔係唔會炸,點都有機會炸的,
師兄你想買交易個到個枝的話,同佢講下價,千2應該都賣比你
我都買左枝 Daiwa OLEGA 一徹(千2炸)
本身都想買依枝,但後來師父同我講 Daiwa OLEGA 一徹原價都要3千幾啦
依家千2買到都唔買咩!!師兄,買得過,個枝杆平令正@@

tommee 發表於 12/12/2008 12:05:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Daiwa OLEGA 一徹 is old model...  but Larrisa NZ Power is new rod.  There is a lot different..  at least the technology is different..  well Daiwa OLEGA 一徹 at least put it here about 4-5 years la..