搜索

2007-05-12上白泥真假餌大作戰

車厘 發表於 13/5/2007 18:58:52 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
<
第一次出post,希望各位喜歡啦~~~
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 8威望值 +235 金幣 +235 收起 理由
aroomd + 10 + 10 俊男同行!!哈哈
hoo0o0ooh + 20 + 20 有美同行!!^^
leo123 + 25 + 25 你都上埋黎...好在無講你壞話!!! ...
阿恆 + 20 + 20 登登登登!!女假餌釣手出場
jk521 + 50 + 50 THANK YOU VERY MUCH !
浦克 + 50 + 50 叫你老公下次拖假餌唔好著墨族, 唔係扣分! ...
gilsonli + 50 + 50 被刀協持
arcticwind + 10 + 10

查看全部評分

kapo 發表於 13/5/2007 19:08:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
ok喎 好似幾好玩喎
kamyun 發表於 13/5/2007 19:37:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師姐....影既角度影得幾好波....
arcticwind 發表於 13/5/2007 19:41:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Cherry姐好有功架wor
細路仔 發表於 13/5/2007 20:03:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Cherry姐ge釣魚功架睇到我目定口呆......gilgil果然教得好

樓主| 車厘 發表於 13/5/2007 20:58:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝各位俾面
影相同釣魚都係老公教,不過釣魚通常都係佢幫我set左釣組就各有各釣,都係靠感覺多,釣到因為我係"符碌王"
反而佢係聽到我中左鬼叫咁聲,衝過黎教我弓魚
浦克 發表於 13/5/2007 22:10:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #6 cherrylee 的帖子

點解第一張相有隻著墨族既企鵝係度???
jk521 發表於 13/5/2007 22:24:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
車厘師姐, 多謝你指導我中第一氣魚, 真是 "仙人指路, 一指就中", 多謝晒 !!!
更多謝你給我拍的兩幅相 !!!! 影得好好, 再次多謝 ...
naobao 發表於 13/5/2007 22:34:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 jk521 於 2007-5-13 22:24 發表
車厘師姐, 多謝你指導我中第一氣魚, 真是 "仙人指路, 一指就中", 多謝晒 !!!
更多謝你給我拍的兩幅相 !!!! 影得好好, 再次多謝 ...

佢係女殺手呀

登錄/註冊後可看大圖
小銘 發表於 13/5/2007 23:46:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
掂喎~~
我琴日去左新塘拖~
中十幾飛盲曹又有班,石蚌,紅魚,紅油等等~~~