搜索

[釣行] 今年Hechi當紅

kahongli 發表於 1/3/2009 12:01:49 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 美國
...昨天跟朋友行下, 認識多些釣點...第一口就有料到, 力度唔差, 好彩近日在星星同學會操過下, 記得把竿指下, 用個人去就佢 - 可能因為今曰是我牛一, 又或許是個黑Oland開光, 更可能是因為我老套, 見到條金黃紅色魚, 特別精神 - 請問師兄們, 這條是不是紅鰽?

櫻花+2號主+1.5號腳+沙蝦仔

影完放生 - 望快高長大

30cm

30cm

評分

參與人數 8金幣 +527 收起 理由
aroomd + 88 唔洗講野~!!!!
lunatic + 30 唔見街市有得買
carson + 49 我好欣賞!!
nortoncamel + 110 打條鍊魚分!!
man1111 + 70 唔駛講野...
shun + 30 殺手分
davidbowie + 50 生日快樂
TEN69 + 100 生日Crossover開光!

查看全部評分

TEN69 發表於 1/3/2009 12:08:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...昨天跟朋友行下, 認識多些釣點...第一口就有料到, 力度唔差, 好彩近日在星星同學會操過下, 記得把竿指下, 用個人去就佢 - 可能因為今曰是我牛一, 又或許是個黑Oland開光, 更可能是因為我老套, 見到條金黃紅色魚,  ...
kahongli 發表於 2009-3-1 12:01

個鉸靚D釣條魚都靚D!
呵嚦 發表於 1/3/2009 12:13:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
牛一快樂,應該系紅魚
深淺水 發表於 1/3/2009 12:32:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
恭喜!恭喜!
davidbowie 發表於 1/3/2009 12:33:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
星星同學會又訓練多個殺手出黎.......
Henry1411 發表於 1/3/2009 12:50:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
恭喜恭喜
shun 發表於 1/3/2009 13:00:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
...昨天跟朋友行下, 認識多些釣點...第一口就有料到, 力度唔差, 好彩近日在星星同學會操過下, 記得把竿指下, 用個人去就佢 - 可能因為今曰是我牛一, 又或許是個黑Oland開光, 更可能是因為我老套, 見到條金黃紅色魚,  ...
kahongli 發表於 2009-3-1 12:01
殺手....殺手........
hong75 發表於 1/3/2009 13:50:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
條魚好靚啊,
恭喜恭喜.
man1111 發表於 1/3/2009 15:48:07 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
生日快樂
紅魚做生日

我約左阿B出發,.起身打俾我啦
豐子 發表於 1/3/2009 17:02:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係紅椅恭喜恭喜