搜索
返回列表 發新帖

[釣具] Seaborg 1000MT and Bull Viper Claw

樓主| viper 發表於 1/5/2009 11:43:29 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<
8# bluerose

凡我暫時未有pm功能, 只好話你知都幾貴
joesiu 發表於 2/5/2009 04:02:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
joesiu 發表於 2/5/2009 04:07:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
4# joesiu  

我响土爪灣買,折實同你195II差不多(平好少), 佢地計日元滙率, I同II代兩枝係唔係針對不同魚種, 而並非先後兩代產物, 是嗎?
viper 發表於 2009-5-1 11:40

咁就唔確定,只係知道1代先返貨,最緊要自己鍾意,係咪?.......我就覺得你支杆真係好靚
joesiu 發表於 2/5/2009 04:11:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
c兄,唔該個"黑牛"約價多少(PM)??我仲未揸定主意....謝謝
bluerose 發表於 2009-5-1 09:09

師兄:收pm, 問多幾間漁舖格下價先買啦
jchan407 發表於 2/5/2009 08:25:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
10-12PE將軍澳有貨不過貴D....

195I同195II係同一代....
毒蛇上代係200I同200II又名魔刃...
舊版毒蛇魔刃可以去不面日本Yahoo條LInk參考一下....
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

我都係玩重火既人, 我就在日本訂左支Alpha Tackle - Deep Impact BX-II, 下星期可能約阿Joe哥出來擺支毒蛇比較下......
jchan407 發表於 2/5/2009 08:27:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
黑牛應該$6800-2700
支毒蛇應該$4800-5000
中唔中??
joesiu 發表於 4/5/2009 14:42:20 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東東莞

舊版毒蛇魔刃可以去不面日本Yahoo條LInk參考一下....

我都係 ...
jchan407 發表於 2009-5-2 08:25

sorry,我買竿嗰時,俾漁舖個sale誤導左,佢話195Ⅰ係舊款....... , 我無查証過

好呀,有時間去搵你飲茶
joesiu 發表於 4/5/2009 14:44:24 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東東莞
黑牛應該$6800-2700
支毒蛇應該$4800-5000
中唔中??
jchan407 發表於 2009-5-2 08:27

中..............不過黑牛$2700, 你幫我攞多個
p.p. 發表於 5/5/2009 01:51:34 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我都係 ...

我又剛起曰本訂咗支DeepImpact RXII.........月中左右到港.
到咗再貼相.{:48_2965:}
naobao 發表於 5/5/2009 01:58:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

...

請貼相,勿出拍賣網址!!