搜索

[釣具] 超值之選之"堅夾挺"

樓主| bulldog 發表於 16/5/2009 20:19:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
http://www.fishinghk.com/forum/attachments/month_0905/0905160847635b1c9fb4abf519.jpg 下載 (89.97 KB)

E套竿Charlie Charlie Cheap Bon Bon.抵玩.

...
mabel 發表於 2009-5-16 20:09

我諗o左分幾鐘就買,
當然o係Charlie Charlie Cheap Bon Bon 啦 !!!

粗粗地用o黎玩海水,OK o架。
kk.kk 發表於 16/5/2009 21:28:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你條友仔瞓唔着呀,嘈喧巴閉,呢期好忙,無嘢好講,套嘢咁正,不過隻鉸就重咗小小,喂.......各位大師,我明日去測試細鈎spoon,同..fly..海鰱,边位有興趣明日撞吓啦。
kfd 發表於 16/5/2009 21:50:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
wed﹐我要到個日先知。。。
mabel 發表於 16/5/2009 22:23:17 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
星期3,要返早十通霄Wor.改星期5得唔得呀?

mabel
10路 發表於 17/5/2009 10:14:04 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東深圳
ABU套装`之前听大马0既钓友介绍过`
唔知现在是否在HK有得卖?可惜之前收左支POWELL 7号竿咯`唔系睇到尼套野又心思思过咯`
真系几旧水有交易0甘平咩?
 樓主| bulldog 發表於 17/5/2009 10:35:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
ABU套装`之前听大马0既钓友介绍过`
唔知现在是否在HK有得卖?可惜之前收左支POWELL 7号竿咯`唔系睇到尼套野又心思思过咯`
真系几旧水有交易0甘平咩?
10路 發表於 2009-5-17 10:14

我買左o喇 !!!  開埋光喇 !!!!
無喔你o架 !!! 喔人會變龜o架  !!
ekin66 發表於 17/5/2009 10:45:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
請問呢一套裝係邊到有得買呢? 我想要一套試呀!! 幫一幫忙啦!!
 樓主| bulldog 發表於 17/5/2009 11:13:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
請問呢一套裝係邊到有得買呢? 我想要一套試呀!! 幫一幫忙啦!!
ekin66 發表於 2009-5-17 10:45

師兄出現過 Fly Fishing 聚會未啊 ?

o係咪認真o架 ?

請收 PM !!
買左唔出現 Fly Fishing 聚會會變龜o架 !!!
flyfisher 發表於 17/5/2009 11:57:10 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
48# bulldog

嘩..........你做咗推銷員咩!
 樓主| bulldog 發表於 17/5/2009 12:11:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
48# bulldog

嘩..........你做咗推銷員咩!
flyfisher 發表於 2009-5-17 11:57

o係啊 !!!

多隻香鑪多隻鬼呀嗎 !!!

如果 ekin 師兄第一次中o埋大魚就掂o勒 !!
咁就可以 sale 佢更好o既舶來貨o勒  !!