搜索

[釣具] 十機年嘅石鯛竿 .....

Armany 發表於 22/5/2009 23:26:33 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
咁多師兄 De 十機年嘅石鯛竿 cung 用唔用得呢 ...
魡30斤班 .... o.k 嗎 ... Thanks

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

評分

參與人數 3金幣 +330 收起 理由
石鯛師 + 50 神兵
漁痴 + 140 好堅, 掂.........
釣魚郎DON + 140 又堅又硬!!

查看全部評分

Doohan 發表於 23/5/2009 00:40:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
Daikoh杆..............正野
釣魚郎DON 發表於 23/5/2009 00:49:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咁多師兄 De 十機年嘅石鯛竿 cung 用唔用得呢 ...

登錄/註冊後可看大圖
http://www.talkhere.hk/uhome ...
Armany 發表於 2009-5-22 23:26

30斤班???      大咗d哦.......要問問條魚先知......唔好理...我們一起出咗去釣先....
石鯛師 發表於 23/5/2009 01:21:26 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

登錄/註冊後可看大圖
http://www.talkhere.hk/uhome ...
Armany 發表於 2009-5-22 23:26

大興丸嘅神兵.... 但係.三十幾斤班喎....?老 實講....枝MH調如果真係中咗,
唔係你頂佢上水而係佢拉你落水,再唔係就炸咗,........ 三十幾嘢.....重磯穩陣好多....
bluefire 發表於 23/5/2009 11:26:51 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
大興丸嘅神兵.... 但係.三十幾斤班喎....?老 實講....枝MH調如果真係中咗,
唔係你頂佢上水而係佢拉你落水,再唔係就炸咗,........ 三十幾嘢.....重磯穩陣好多.... ...
石鯛師 發表於 2009-5-23 01:21
你無睇見27斤都只係用5號磯竿攪掂喎..........
907907 發表於 23/5/2009 12:56:15 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我真係吳識,但係如果是我.我一定拎去同條大班死過,,如果得就可以開大餐,就算斷左都有得過引吓.........
漁痴 發表於 23/5/2009 16:05:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你無睇見27斤都只係用5號磯竿攪掂喎..........
bluefire 發表於 2009-5-23 11:26

唔好諗咁多, 同條班死過就知啦!
石鯛師 發表於 24/5/2009 22:53:24 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
唔好諗咁多, 同條班死過就知啦!
漁痴 發表於 2009-5-23 16:05

無錯,理得佢三十幾定四十幾,去同佢死過,成功在於嘗試呀師兄........
 樓主| Armany 發表於 25/5/2009 00:37:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
石鯛師.....,漁痴.....,釣魚郎DON .........  , 大師多謝評分
但呢機日 落大雨 ... bor ... next ..c time ...哪
hekaru 發表於 25/5/2009 15:15:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好正嘅precio石鯛竿.......支竿十x年應該冇問題,daikoh d竿質素有返咁上下.....