搜索

BB-X Technium MG LB3000D or3000C杯

ysl2003 發表於 26/12/2009 12:20:32 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
品牌 : SHIMANO
型號 : BB-X Technium MG LB3000D or3000c
可接受新舊程度 : 9成
需附加配件 : 價可議
保用証 : 無所謂
包裝盒 : 無所謂
袋 : 需要
可接受賣價 : 500
交收地點 : hk
接受外地交收 : 接受
{ex_photo} :
  帖內提供任何個人聯繫資料,極有可能遭到不法份子惡意利用,如要聯繫,請使用網站私人短信功能。

視新舊,價可議
小石鯪 發表於 26/12/2009 12:29:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係咪要LB鮫呀  ??
 樓主| ysl2003 發表於 26/12/2009 23:34:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
fireboold
 樓主| ysl2003 發表於 2/1/2010 20:12:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
push
 樓主| ysl2003 發表於 3/1/2010 20:54:42 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
push
junngai 發表於 4/1/2010 10:01:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

你咁樣,邊度有人會放野比你呀,你咁冇責任心,約左人又放人飛機,又唔聽電話,就算咩原因都好,唔要未打個電話or sned msg來未得lor,等我等你成日!!!
咁大個人連小小責任心都冇!!!

仲push 自己個post, 你真係一d誠信都冇呀!!!!
 樓主| ysl2003 發表於 5/1/2010 02:47:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
c hing,你個價咁貴,我無興趣,又無約實你,如果约你出黎,咪一定要買
junngai 發表於 5/1/2010 16:02:05 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

唔係你一定要買呀,我唔係鋪頭,我會hold 左隻鉸比你,你唔買唔係一件大事呀,而係你話3-4點會出來睇,then 我打比你又唔聽,msg 又唔回覆!!!
好老實你覺得個價唔合理,唔買咪打來講聲lor,or send 個msg 來 lo, 唔駛失蹤既,呢個唔係買賣既問題,係你個人既誠信同責任心有問題呀!!!!
我唔係sales 呀!!!現在係你徵求,我想放...而唔係我求你買我件野呀,係你當我臭四,唔要就失蹤,唔show人就走呀,ching!!!!
仲好意思人話"约你出黎,咪一定要買",唔係我惡過你,係你惡過我,我只係想話比其他賣家知,唔好等其他人好似我咁等你電話lor!...
如果其他ching係街等你咪死!!!!
講白d"我係怪你冇誠信冇責任,同冇交帶呀,係你推自己個post 我先知你唔要lor,而唔係怪你唔買lor"ching