搜索

[釣具] 07 BBX Technium Mg Fire Blood 一問

kw1981223 發表於 12/1/2010 02:09:04 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
想問各位師兄夢屋6:1 gear快牙Fire Blood版啱唔啱用?如果啱用,有無師兄知道邊道有現貨?
希望有師兄能賜教!感激不盡!!!!!
map157834 發表於 12/1/2010 12:42:05 | 顯示全部樓層 IP:- 澳門
macau
bbq-w 發表於 12/1/2010 13:41:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
去澳門寄過來如果早上入錢晚上可以收到,上次買只絞。。上午入數晚上六點己經到香港。。
 樓主| kw1981223 發表於 12/1/2010 21:21:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
感激!感激!感激!感激!感激!感激!
RRS 發表於 24/6/2010 22:01:20 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
C Hing 換咗夢屋6:1 gear快牙Fire Blood版未呀 ?
sevenup 發表於 24/6/2010 23:35:37 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
上個月行過彩X村有一隻...好靚...不過冇水...
RRS 發表於 29/6/2010 22:33:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我又想問各位師兄夢屋6:1 gear快牙Fire Blood版啱,有無師兄知道邊道有現貨?
 樓主| kw1981223 發表於 30/6/2010 13:14:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師兄!!!夢屋6:1 gear快牙唔啱Fire Blood版用ar!!!!!
因為Fire Blood版 --- Power柄
          普通版 --- 摺柄
柄齒唔啱牙,
所以無換到。
燒細蚊 發表於 30/6/2010 14:35:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
shimano果間專門店有無呢???
應該有得訂果間..
RRS 發表於 1/7/2010 01:38:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

Thx ! 以上兩位 , 停產冇得訂 , 可惜唔啱配 , 新舊板對換齒又唔知可不可(即新 Fireblood 快齒可否安在舊款 07 fireblood 上)
有點不習慣標準齒速 , 如果可以便訂套新牙換在 07 fireblood 上就又一"最強 " , 唔知邊處可問實???????? 唔知有冇得問 shimano JP 呢!!!!!!!