搜索

[釣技] 飾帶攻略 Streamer Strategies !!

HappyClam 發表於 4/2/2010 17:13:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<
非常感謝Bulldog嘅番譯!
真係好有heart! 多謝!!!
 樓主| bulldog 發表於 4/2/2010 18:22:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
非常感謝Bulldog嘅番譯!
真係好有heart! 多謝!!!
HappyClam 發表於 2010-2-4 17:13

你意思o係隻狗有 heart ??  

定篇文譯出o黎o的內容有 heart 先 ??

.
HappyClam 發表於 5/2/2010 09:32:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
你意思o係隻狗有 heart ??  

定篇文譯出o黎o的內容有 heart 先 ?? :e ...
bulldog 發表於 2010-2-4 06:22 PM

當然兩方面都有啦,
雖然以上三種技巧喺香港未必常
用得到, 但可以豐富對Fly嘅智識!
 樓主| bulldog 發表於 5/2/2010 17:58:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
當然兩方面都有啦,
雖然以上三種技巧喺香港未必常
用得到, 但可以豐富對Fly嘅智識! ...
HappyClam 發表於 2010-2-5 09:32

話時話,靜o係 taught 呢個形容詞,
        隻狗用o左成兩個鐘以上,查網上翻譯,
        查o埋牛津字典都搵唔到意思o係o物 ??  
                  終於晌篇物理文章裡面,
          先了解到原來o係一樣懸浮o既o野,
              比擾流影響之後o既 反應 !!  

又學多個非常用英文字 !!!

.
中偉 發表於 20/4/2010 17:18:34 | 顯示全部樓層 IP:- 廣東深圳
這些玩法我很喜歡。
mike01 發表於 30/9/2010 06:10:36 | 顯示全部樓層 IP:- 台灣台北
學習啦
BunnyFly 發表於 24/11/2011 07:59:54 來自手機 | 顯示全部樓層 IP:- 加拿大
其實英文steam係泛指一切河流溪澗,加er就係指生活响道嘅小生物。wooly bugger 同 leech都係模仿水蛭。所以steamer patterns 千百種,可以好廣泛。有一只egg sucking leech十足水中angry bird。d魚以為條水蛭偷佢地d蛋,咁就引倒佢地咬,釣三文必殺fly。

評分

參與人數 1金幣 +199 收起 理由
bulldog + 199 精品文章!!

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主| bulldog 發表於 19/2/2012 09:43:35 | 顯示全部樓層 IP:- 湖北武漢

Bunny brother, 最近有冇出擊啊 ??
回復 支持 反對