搜索

[釣具] 黑工新竿<THE チヌ セレクションX リミテッド シリーズ>

coolfire 發表於 28/8/2007 02:20:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
カセ筏師 THE チヌ セレクションX リミテッド シリーズ
調子都係分 競技, 急流, 中硬 同 硬調,
長度由125至165
價錢三萬鬆yen
詳細資料 : http://www.kurodaikobo.com/rod_ikada/P_RCHI_SELE_X_LTD.html
不過老實我覺得唔係好靚..個柄比我感覺好笨重咁
黑工o的新竿都唔知做個柄位咁鐘意做到假餌竿個o的咁..

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

評分

參與人數 1威望值 +30 金幣 +30 收起 理由
hoo0o0ooh + 30 + 30 毒性強烈!!

查看全部評分

RRS 發表於 28/8/2007 02:56:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
 樓主| coolfire 發表於 28/8/2007 03:04:49 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 RRS 於 2007-8-28 02:56 發表
這支點睇呀 ?
http://www.kurodaikobo.com/newmodel.html#OTO_XL75_XL65

呢個餅仔攪黎喎...主要for前打..1:1速度...雖然都可能用係筏仔到..但收得辛苦O的囉
而且呢隻點襯你呀...就算你唔要我個隻..
都起要整個55-V或以上啦..
http://www.kurodaikobo.com/reel_ikada/P_RCHI_Sele55_55D.html#55D_V
大約千鬆...
.9527 發表於 28/8/2007 03:05:16 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #2 RRS 的帖子

嘩..支ATHLETE原來有黑色咖..
睇下邊度可以訂先..之前見紅銀色唔係太鍾意..
呢支無得走..好彩琴日無買到支SELECTION V喳:mm2
kingston 發表於 28/8/2007 09:13:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
咦? 呢支都好襯我隻絞噃, 唔知香港幾時有貨呢? 冰火達人....
松田先生 發表於 28/8/2007 09:34:51 | 顯示全部樓層 IP:- LAN
點攪呀~黑工呢排狂出新o野!!玩死人咩!!呢支紅棍真係幾靚仔~
松田先生 發表於 28/8/2007 10:57:38 | 顯示全部樓層 IP:- LAN
喂喂!!阿老友bid皇~你呢排攪咩呀~~筏仔post錯左前打區喎~
 樓主| coolfire 發表於 28/8/2007 11:12:09 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2007-8-28 10:57 發表
喂喂!!阿老友bid皇~你呢排攪咩呀~~筏仔post錯左前打區喎~

係喎...一時手快快post錯添...
依家搬返過<筏釣區>啦..
 樓主| coolfire 發表於 28/8/2007 11:14:40 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 京士頓 於 2007-8-28 09:13 發表
咦? 呢支都好襯我隻絞噃, 唔知香港幾時有貨呢? 冰火達人....

岩岩出邊會咁快有呀....你隻絞當然極霸光襯o的...呢隻唔襯...
kingston 發表於 28/8/2007 11:47:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 coolfire 於 2007-8-28 11:14 發表

岩岩出邊會咁快有呀....你隻絞當然極霸光襯o的...呢隻唔襯...

極爆肛?? 咁我要等你放先得噃...