搜索

[釣技] DUEL 餌木開発者 薗田隆次

JOEY_WALTER 發表於 20/11/2007 16:05:15 | 顯示全部樓層 |閱讀模式 IP:- 香港
DUEL 餌木開発者 薗田隆次による アオラ帝皇&フラッシュダンサー 秋イカ攻略法

相關帖子

anglerboh 發表於 20/11/2007 17:27:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係公司部PC睇唔到呀
hoiyatc 發表於 20/11/2007 17:44:41 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
對你頭像架FD2有興趣多D.
 樓主| JOEY_WALTER 發表於 20/11/2007 18:09:00 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
hoiyatc 發表於 20/11/2007 18:14:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JOEY_WALTER 於 2007-11-20 06:09 PM 發表

板大真係愛車之人

我極愛呢架FD2

可惜太Q貴

得過恨字

我係Honda死硬Fans呀!FD2真係一架好車,不過你要我比30幾出黎買架Honda R又好似有點兒...
唔知下年Macau會唔會出呢?雖然係4門,不過話曬都比DC5強50%剛性,應該無問題.

OT Tim..haha
 樓主| JOEY_WALTER 發表於 20/11/2007 18:21:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 hoiyatc 於 2007-11-20 18:14 發表

我係Honda死硬Fans呀!FD2真係一架好車,不過你要我比30幾出黎買架Honda R又好似有點兒...
唔知下年Macau會唔會出呢?雖然係4門,不過話曬都比DC5強50%剛性,應該無問題.

OT Tim..haha ...

傳說的RR我相信板大必定愛死它
http://www.mugen-power.com/concept/autosalon2007/gallery2/index.html

add oil  la 一路做一路睇
hoiyatc 發表於 20/11/2007 18:35:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 JOEY_WALTER 於 2007-11-20 06:21 PM 發表

傳說的RR我相信板大必定愛死它
http://www.mugen-power.com/concept/autosalon2007/gallery2/index.html

add oil  la 一路做一路睇

Mugen之前架K20A Fit已經睇到我呆左,今次仲攪架Mugen Style FD2..真係暈係道!
(如果有錢攪架番黎再拉Aori ika 花就真係正呀!)
avstar 發表於 21/11/2007 00:43:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
好正啊 Thx
HOOKER7 發表於 21/11/2007 12:59:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 #7 hoiyatc 的帖子

K20A Fit~~................我的至愛!!!!