搜索

我的慢摩打.

松田先生 發表於 14/10/2008 23:26:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<
mabel 師姐~
老松睇過你好多diy嘅post,感覺到你嘅諴意,你重來唔會假手於人,咩都係一手一腳自己攪掂,唔會比藉口自己,呢點係老松最欣賞你對diy熱誠嘅地方,需知鐘意diy釣具嘅人唔多,女性就更加小之又小~(所以加爆200支持分比你)
我現送上幾張原裝fuji慢轉嘅圖片比你參考參考~如果你制作上遇到問題嘅話~請隨時發問~

更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
TEN69 發表於 14/10/2008 23:35:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
DIY網越黎越多勁人!小師妹努力!
 樓主| mabel 發表於 15/10/2008 00:20:31 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
多謝2位板主加分和支持,

正所謂,摩打陪伴我的一生 ,任何問題,都唔應該忽視.

要Post個慢摩打,才可繼續做魚竿.行出第一 步.

mabel

TEN69 發表於 15/10/2008 00:33:58 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
靜待徍音!
神射手 發表於 15/10/2008 00:47:43 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我都發覺電鑽多個腳制,用水磨沙紙果陣唔洗濕手關制都安全D!做野的確方便好!遲d有時間巢番個衣車摩打睇下合唔合用

樓主| mabel 發表於 15/10/2008 00:50:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 21樓 松田先生 的帖子

鐘意DIY的女仔都有,

個雅比好似係女離架.

mabel
神射手 發表於 15/10/2008 00:53:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-10-14 11:26 PM 發表
mabel 師姐~
老松睇過你好多diy嘅post,感覺到你嘅諴意,你重來唔會假手於人,咩都係一手一腳自己攪掂,唔會比藉口自己,呢點係老松最欣賞你對diy熱誠嘅地方,需知鐘意diy釣具嘅人唔多,女性就更加小之又小~(所以加爆200支持分比你 ...

松田老師點解你個日本慢轉唔係110W咁好既!
 樓主| mabel 發表於 15/10/2008 01:11:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 神射手 於 2008-10-15 00:47 發表

我都發覺電鑽多個腳制,用水磨沙紙果陣唔洗濕手關制都安全D!做野的確方便好!遲d有時間巢番個衣車摩打睇下合唔合用

多謝神射手提點,我會考慮一吓.

mabel
最強幻象 發表於 15/10/2008 12:02:45 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-10-14 11:26 PM 發表
mabel 師姐~
老松睇過你好多diy嘅post,感覺到你嘅諴意,你重來唔會假手於人,咩都係一手一腳自己攪掂,唔會比藉口自己,呢點係老松最欣賞你對diy熱誠嘅地方,需知鐘意diy釣具嘅人唔多,女性就更加小之又小~(所以加爆200支持分比你 ...

點解松田老師無咁對過我既...你~偏心~...
松田先生 發表於 15/10/2008 13:08:27 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 神射手 於 2008-10-15 00:53 發表

松田老師點解你個日本慢轉唔係110W咁好既!

老兄~
我呢個買咗成5~6年喇~早期fuji係有220v架~