搜索

我的慢摩打.

樓主| mabel 發表於 14/10/2008 18:14:44 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<

我之前銼木, 每一個圓形圈因為用手銼,

足足銼佐1個鐘頭呀, 手都軟呀!

mabel
7-UP 發表於 14/10/2008 18:24:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 mabel 於 2008-10-14 18:14 發表

mabel

而家完成左系ng系好有成功感lee  , c tse又可以開工自制筏竿lee
最強幻象 發表於 14/10/2008 18:28:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 mabel 於 2008-10-14 06:14 PM 發表

mabel

我省支筏仔頭芯都要...一路省一路試...
 樓主| mabel 發表於 14/10/2008 18:35:59 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 7-UP 於 2008-10-14 18:24 發表

而家完成左系ng系好有成功感lee  , c tse又可以開工自制筏竿lee

筏竿..... 筏你個頭呀. ..............係前打短竿呀 !請收看:

http://www.fishinghk.com/forum/viewthread.php?tid=22320&extra=page%3D2
 樓主| mabel 發表於 14/10/2008 18:40:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 最強幻象 於 2008-10-14 18:28 發表

我省支筏仔頭芯都要...一路省一路試...

我銼個慢摩打個圈, 都要一路銼一路試呀!

mabel
最強幻象 發表於 14/10/2008 18:47:35 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 mabel 於 2008-10-14 06:40 PM 發表

我銼個慢摩打個圈, 都要一路銼一路試呀!

mabel

欲速則不達...努力加油...我精神上支持你...雖然今日好眼睏...
 樓主| mabel 發表於 14/10/2008 18:55:04 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
下次再傾,多謝幻象兄.
歐穎海 發表於 14/10/2008 20:18:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
慢速需要散熱,要空氣流通,加散熱更好,使用時如見背後招紙變黑,最好停摩打.
青岛蛤蜊 發表於 14/10/2008 21:30:34 | 顯示全部樓層 IP:- 山東臨沂
好手工
 樓主| mabel 發表於 14/10/2008 23:19:53 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 18樓 歐穎海 的帖子

多謝歐潁海的意見,我將在背後加散熱板.

或加風扇仔,

mabel