搜索

我的慢摩打.

松田先生 發表於 15/10/2008 13:10:01 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
松田先生 發表於 15/10/2008 13:14:25 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
mabel 師姐
從你呢個構思,我已經知道你好用心去研究實用性~一個字~讚~懂得用腦思考!!親力親為!!

7-UP 發表於 15/10/2008 14:16:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 mabel 於 2008-10-14 18:35 發表

筏竿..... 筏你個頭呀. ..............係前打短竿呀 !請收看:

http://www.fishinghk.com/forum/viewthread.php?tid=22320&extra=page%3D2

記錯左咋 , c tse ng好打甘大力牙

評分

參與人數 1金幣 +50 收起 理由
mabel + 50 比你買鐡打酒,止痛餅呀.

查看全部評分

最強幻象 發表於 15/10/2008 17:21:28 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 松田先生 於 2008-10-15 01:10 PM 發表

象象~
我好多時都~舊半~兩舊咁加比你喇~你唔記得~你先冇良心呀!!

咁你係板主麻...應該係要比少少分去~挑~起我地DIY既~性欲~...

咪嬲啦...下次請你食條百力支啦至多...

評分

參與人數 1金幣 +100 收起 理由
松田先生 + 100 比你買百力支喇~哈!!

查看全部評分

歐穎海 發表於 15/10/2008 20:27:23 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 20樓 mabel 的帖子

加個有風扇之散熱器,效果可能更好.

樓主| mabel 發表於 15/10/2008 22:12:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 32樓 松田先生 的帖子

多謝松田Sir的讚賞,

我都好鍾意Lee張相.

我做Lee個摩打時有考慮個Look架!

靈感唔多唔少來自:你果個大D的慢摩打後面個木箱仔.

http://www.fishinghk.com/forum/viewthread.php?tid=4208&extra=page%3D20

mabel

樓主| mabel 發表於 15/10/2008 22:32:47 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 7-UP 於 2008-10-15 14:16 發表

記錯左咋 , c tse ng好打甘大力牙

抵打啦 ,上次前打短竿話我D架生齊,

話口未完,支竿都未上漆,又話我做筏竿.

打Pat Pat好無, 最多送支鐡打酒比你,擦8月15啦!

mabel

評分

參與人數 1金幣 +20 收起 理由
7-UP + 20 卑多20銀你 , c tse ng好打啦!!

查看全部評分

樓主| mabel 發表於 15/10/2008 22:47:03 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
[quote]原帖由 歐穎海 於 2008-10-15 20:27 發表
加個有風扇之散熱器,效果可能更好.

禁大個散熱器,誇唔誇張D呀?

(在鴨記有D好細個的風扇散熱器.有圓形四方形.)

我担心裝佐之後個摩打就會震.

mabel

歐穎海 發表於 15/10/2008 23:46:33 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
其實唔應該用到咁大,不過家裡現成就只有這個,所以攞左來做板.
raypin 發表於 16/10/2008 00:19:54 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

回復 39樓 歐穎海 的帖子

乜你又要慢摩打咩....我有好多隻喎.....全部係made in USA.....好用好多架......得閒送隻俾你......