搜索

我的慢摩打.

樓主| mabel 發表於 18/10/2008 11:53:21 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
<

打Pat Pat  , 甘有SM feel gae(7UP講)

剛剛打完個7UP又到你, 你地1個2個咁鍾意比我打架,

好啦!........ 就拉呭你地去衙門度, 重打80大板啦!..........

mabel
 樓主| mabel 發表於 18/10/2008 12:18:36 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
附件

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我想問吓各位板主C兄 ,個慢摩打前面個

竿夾係邊樹有得買呀?唔該.

mabel
TEN69 發表於 18/10/2008 12:23:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 mabel 於 2008-10-18 12:18 發表
附件

登錄/註冊後可看大圖

...

原裝野黎......應該冇呢款索頭買......
松田先生 發表於 18/10/2008 14:21:32 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原帖由 mabel 於 2008-10-18 12:18 發表
附件

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

...

mabel 師姐~

fuji 原裝慢轉~幾舊水貴就貴在呢舊"嘅嘢"~
你想係hk搵到.....sorry....係冇嘅~
 樓主| mabel 發表於 19/10/2008 08:34:48 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
原來無得買架!

我唯有接受現實係啦.

想吓計仔,可唔可以DIY啦.

mabel
 樓主| mabel 發表於 3/11/2008 16:04:12 | 顯示全部樓層 IP:- 香港

我的慢摩打,完成品.

我的慢摩打,已經完成啦.下列是後期製作.

萬分多謝大家一直的支持.

mabel
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
 樓主| mabel 發表於 3/11/2008 16:45:56 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
我的慢摩打,完成品.
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......

評分

參與人數 4金幣 +549 收起 理由
神射手 + 49 師姐心思好勁
tagtagtag + 200 神童表現!!
TEN69 + 200 原創內容!!
亞昌 + 100 好犀利呀!!

查看全部評分

billyk 發表於 3/11/2008 20:34:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
C 姐

整套慢速馬達設計完善,手工精美......好靚呀!!!!
jimhim 發表於 4/11/2008 00:02:14 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
c姐 套野好正呀!
乾電池散熱風扇, 佩服! 佩服!
神射手 發表於 4/11/2008 02:31:52 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
師姐個風扇摩打用乾電池長遠好重皮,有無考慮用火牛變壓器?

評分

參與人數 1金幣 +50 收起 理由
mabel + 50 多謝意見,有用.

查看全部評分