搜索

[釣具] 人一件 !! 狗一件 !! 而家到我又一件!!!!!

樓主| zcc411 發表於 25/3/2010 14:21:55 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
bulldog 發表於 25/3/2010 14:27:08 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
放心放心... 唔會走左你份~~~~
zcc411 發表於 2010-3-25 14:21

你走o左隻狗,隻狗就 ............
bulldog 發表於 25/3/2010 14:33:06 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
係咩係咩...... .... 扎多幾個先.....
zcc411 發表於 2010-3-25 13:41

川哥 !!! o的孔雀毛大南街 2.50 至 3.00 枝咋 !!!

我舊年買o左枝到宜家用到 4 份 1 咋 !!!
 樓主| zcc411 發表於 25/3/2010 14:36:38 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
川哥 !!! o的孔雀毛大南街 2.50 至 3.00 枝咋 !!!
                          ...
bulldog 發表於 2010-3-25 14:33

等我今晚睇下我果d幾錢先.....  今晚連埋價錢寫出黎..... 大家可以參考一下....
bulldog 發表於 25/3/2010 14:39:46 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
等我今晚睇下我果d幾錢先.....  今晚連埋價錢寫出黎..... 大家可以參考一下.... ...
zcc411 發表於 2010-3-25 14:36

Good Boy !!!!
ilovefishing 發表於 25/3/2010 14:45:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 17# zcc411

一D系版大承讓,一D系美國訂,買多支SSS勾針,冷衫个種,好好用,要來穿繞線柄的線,魚絲做個U字代替,用0.3mm鋼絲做又得,又可以繞隻FLY的Body,你个搖手柄未上WO,買多銳仔,透明寸半文件夾,都幾難找,固體Gluestick我在两蚊店找到,彎咀靈件夾等等.其實玩扎FLY之後,我跟九九哥一樣,很留意身边事物,逛街也會看看老式的Stock店可能有野Arm用.
ilovefishing 發表於 25/3/2010 14:48:57 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 23# bulldog

撓多幾個BODY好快又要買咖啦:fb13
bulldog 發表於 25/3/2010 14:51:11 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復  zcc411

一D系版大承讓,一D系美國訂,買多支SSS勾針,冷衫个種,好好用,要來穿繞線柄的線,魚絲 ...
ilovefishing 發表於 2010-3-25 14:45

Kakakakak ...... ..... 路邊o的雀仔毛比我執o徙喇 !!!
bulldog 發表於 25/3/2010 14:53:13 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復  bulldog

撓多幾個BODY好快又要買咖啦
ilovefishing 發表於 2010-3-25 14:48

我用o黎紮 22 號勾 ............ 有排用呀 !!!!
ilovefishing 發表於 25/3/2010 14:57:19 | 顯示全部樓層 IP:- 香港
回復 29# bulldog

用多幾条撓个Body豐滿D:fb3: